Programează-te la Clinica EMED ORL

Program: 10:00 – 18:00

De Luni până Vineri

Bine ați venit la Clinica EMED ORL!

Clinica EMED este partenerul tău de încredere în sănătate, având un contract stabil cu CASMB pentru a oferi consultații și servicii specializate în ORL și Ortopedie gratuite pentru pacienții asigurați. Pacienții beneficiază de acces complet decontat la îngrijire medicală, prezentând un bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la orice alt medic specialist în contract cu CASMB, OPSNAJ sau o casă județeană de sănătate. În cadrul Clinicii EMED, ne dedicăm să asigurăm o experiență medicală de înaltă calitate, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Avem în vedere să facilităm accesul la tratamente personalizate și eficiente, consolidând angajamentul nostru față de sănătatea comunității din Sectorul 6 și din împrejurimi.

clinica emed orl

De ce să alegi Clinica EMED ORL.

Alegeți Clinica EMED pentru specialiști ORL dedicați, îngrijire personalizată și de încredere. Cu tehnologie de vârf și o abordare inovatoare, asigurăm cele mai bune soluții pentru sănătatea auditivă și respiratorie. Optați pentru expertiză, accesibilitate și calitate la EMED.

Cum vă putem ajuta la Clinica EMED ORL.

La Clinica EMED, vă sprijinim în fiecare pas către o sănătate auditivă și respiratorie mai bună. Oferim diagnostice precise și tratamente inovatoare, personalizate pentru nevoile fiecărui pacient. Echipa noastră asigură transparență și ghidare, oferind soluții medicale care vă fac să vă simțiți susținut și înțeles.

Testimoniale

Părerile Despre Clinica EMED ORL.

Laura Boanta
Laura Boanta
2023.07.12.
Profesionalism, dăruire, răbdare sunt doar câteva cuvinte pentru a descrie echipa clinicii Emed, iar d-na dr. Andreea Haritinian este o persoană deosebită și un medic extraordinar!
Florin Bratu
Florin Bratu
2023.03.08.
Nu se respectă programările, mai exact la ORL. O atitudine sfidătoare la adresa pacientului. NU RECOMAND!!!
Neculai Matteo
Neculai Matteo
2022.02.14.
Andreea Dobrovie
Andreea Dobrovie
2021.10.09.
Madalina Adam
Madalina Adam
2019.01.07.
Am cunoscut-o pe dna. dr. Haritinian la o altă clinică si profesionalismul, căldura sufletească, răbdarea m-au facut sa apelez la serviciile dumneaei de fiecare dată când am avut nevoie. Astăzi, atât fiul meu de 6 ani, cât și mama mea, sunt pacienții dnei dr. Mai rar întâlnești un astfel de medic.
Cristian Constantinescu
Cristian Constantinescu
2018.09.10.
Profesionalism, seriozitate, recomand!
Cristian Capraru
Cristian Capraru
2018.09.03.
Am fost la clinica Emed la un consult ORL. Recomand!
Sebastian Adam
Sebastian Adam
2018.09.02.
Profesionalism

Suntem Mereu pentru Tine la Clinica EMED ORL.

Pentru programări și informații, vă rugăm să ne contactați telefonic de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00. Suntem aici pentru a vă oferi îngrijire de calitate și suportul necesar în fiecare pas al tratamentului.

Policlinica Drumul Taberei 34

Strada Pravăț 12, Sector 6, București

Etaj 1 Ortopedie

Etaj 2 ORL

Metrou
magistrala 5

stația Tudor Vladimirescu

Autobuze
105,168, 268, 368, 668

stația Drumul Taberei

Troleibuze
69, 90, 93

stația Favorit

Tramvai
41

stația Drumul Taberei

Sună-ne pentru Programări și Informații

©2024 Clinica EMED by niksen.ro . All right reserved